Custom made

Het is ook mogelijk de C-Balloon te laten produceren met uw eigen logo, product of boodschap. Dit gaat veel verder dan het simpelweg bedrukken van uw boodschap, het is zelfs mogelijk de C-Balloon in de vorm van uw logo product of dienst te produceren.

De C-Balloon zal uw boodschap op speelse en creatieve wijze langdurig onder de aandacht brengen bij alle generaties. Het is een leuke en unieke manier van reclame maken. Door het kleuren word er veel aandacht aan de ballon besteed, zo blijft uw boodschap zeer lange tijd in beeld. Na het kleuren en opblazen van de C-Balloon zullen zij trots en met een lach uw boodschap bij jong en oud promoten.

Sla twee vliegen in een klap! Laat een eigen karakter van bijvoorbeeld een thema-, pretpark, film of serie produceren als tekening op de ballon. Op deze manier zal uw eyecatcher niet alleen reclame maken, maar ook een verhoging van uw omzet betekenen!

De C-Balloon kan ook super zijn ter introductie van uw firma, een (nieuw) product of logo! In tegenstelling tot bijvoorbeeld een pen of folder zal hier aandacht aan worden besteed en belandt uw product niet in een tas of donkere la waar hij al snel zal worden vergeten.

Belangrijk om te weten:
- Het zijn waanzinnige eyecatchers.
- Geschikt voor helium en luchtvulling.
- Van zeer hoogwaardige kwaliteit, gaan langdurig mee.
- Twee zijden gelijk of ongelijk bedrukbaar, zelfs in eigen vorm.
- Eenvoudig zelf te kleuren en te vullen.
- Al leverbaar vanaf 1000 stuks.
- Van ontwerp tot product binnen vier weken geleverd en in overleg soms nog sneller!
- Zeer hoge attentiewaarde van het product.

Enthousiast geworden?
Neem voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op.