Over C-Balloon

C-Balloon staat voor: Coloring-Balloon, een ballon die je zelf kan inkleuren. Kleuren is educatief, stimuleert de motoriek, de creativiteit en is bovenal leuk om te doen. Laat de wereld zien hoe creatief jij bent met je eigen ingekleurde C-Balloon!

De C-Balloon is niet zomaar inkleurbaar met ieder kleurmiddel. Voor het beste resultaat kan je het beste de bijgeleverde C-Balloon waskrijtjes gebruiken. De waskrijtjes zijn verkrijgbaar in 8 speciaal geselecteerde kleuren. Met de C-Balloon waskrijtjes krijg je een mooi en dekkend resultaat. Als je buiten de lijntjes hebt gekleurd, kun je dit verbeteren met een vochtig doekje.

Schaf je de C-Balloon voor het eerst aan? Koop dan de speciale C-Balloon Kit. Deze bestaat uit een leuke kleurballon naar keuze, de 8 kleuren waskrijtjes, een stick, een cup en een handleiding. De Kit is zowel online verkrijgbaar als bij de een van de door ons geselecteerde verkooppunten. Blijven er nog krijtjes over? De kleurballonnen zijn ook los verkrijgbaar!

Natuurlijk is het al super leuk om de ballon alleen in te kleuren. Maar het word nog veel leuker om dit met z'n allen te doen. Lekker samen bezig zijn met de kids. Gezellig op een kinderfeestje of in een pannenkoekenhuis. De C-Balloon kan je overal mee naar toe nemen.