FAQ

Hoe lang duurt het voordat mijn aankoopbedrag teruggestort wordt?

Indien je de geplaatste bestelling hebt betaald met iDEAL of PayPal, dan kun je het betaalde bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na het moment van ontbinding, op je rekening verwachten. Wij zullen tot terugbetaling overgaan zodra het bestelde artikel retour is ontvangen. Het terugbetaalde bedrag dat je op je rekening ontvangt is inclusief de verzendkosten voor de heenzending, tenzij je slechts een artikel uit een order van meerdere artikelen retour stuurt.

Ik heb een defect product ontvangen, wat nu?

Indien er sprake is van een fabrieksfout kun je deze aan ons retourneren. Je ontvangt na inspectie een nieuw product. Schade als gevolg van vandalisme, te late levering of verkeerd gebruik van het product worden niet vergoed.

Kan ik een online aankoop retourneren?

Binnen 8 dagen na ontvangst van je bestelling kun je deze aan ons retourneren. Wij accepteren uitsluitend retourzendingen indien het product ongeopend en ongebruikt in de originele verpakking retour komt.

Klachten?

C-Balloon probeert te allen tijde haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat je als klant niet helemaal tevreden bent. Voor de behandeling van klachten hebben wij de onderstaande voorzieningen en werkwijze: – Per e-mail: info@c-balloon.nl – Per fax: 0345 – 641569 – Per post: C-Balloon Kooiweg-west 91 4153JA Beesd Nederland Vermeld bij je klacht altijd duidelijk je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en je ordernummer. Bij ontvangst van je klacht zullen wij de klacht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Wij zullen binnen 14 dagen inhoudelijk reageren op je klacht.

Waar kan ik mijn retourzending naar toe sturen?

Retourzendingen kunnen naar het volgende adres worden gestuurd: C-Balloon Kooiweg-west 91 4153JA Beesd Nederland Wij willen je adviseren je retourzendingen altijd aan te bieden via het postkantoor of postagentschap. Je ontvangt dan een verzendbewijs van je retourzending aan de hand waarvan je retourzending te traceren is, mocht deze zoekraken. C-Balloon is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten die niet op deze wijze verzonden worden. Wij willen je vragen het retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen voor een snelle afhandeling van je retourzending.